Tjänster

Offert inom 48 timmar

Kontakta oss för en kostnadsfri offert! Det lönar sig att alltid be om en första offert, så att inte priset kommer som en överraskning. Genom att be om offerter har man på annat sätt möjlighet att jämföra olika tjänster och olika golvläggare.

En första besiktning

Vi gör kostnadsfria besiktningar för att kunna ge rekommendationer om era trägolv. Det är ett första avstämningsmöte då ni har möjlighet att komma med önskemål om era trägolv och golvslipning.

Golvslipning – med garanti

Oavsett vilket slags trägolv ni har, kan vi slipa och förnya det. Allt beror på hur hårt trägolvet är. Vi arbetar alltid med kvalitet, kunskap och med kostnadseffektiva priser. Vi har slipmaskiner med sug för att åstadkomma så lite damm som möjligt.

Ytbehandling av trägolv

Efter golvslipning ytbehandlar vi trägolvet för ett vackert resultat och längre hållbarhet. Vi har garantier på vår golvslipning upp till 2 år. Ni väljer vilken slags ytbehandling ni önskar, men vi kan rekommendera den bästa efterbehandlingen för era trägolv och ser till att ni blir nöjda med era trägolv.

Slipning av trappor och golvlister

Har ni en trappa i trä? Har ni en sliten trätrappa och slitna trösklar slipar vi dem, lutar av och oljar eller lackar för längre hållbarhet.

Lägga nya trägolv

Om ni önskar ett helt nytt trägolv kan ni välja mellan parkett eller nytt trägolv lagt i tiljor (breda plankor). Att lägga ett nytt trägolv är bland de allra vackraste golv som man kan lägga i en bostad. Ett trägolv lagt i tiljor ger ett robust intryck medan ett trägolv i parkett ger ett vackert mönster. Olika träslag har olika hållbarhet och egenskaper. Därför kan olika träslag passa i olika rum, beroende på den inredningsstil som ni önskar. Ett helt nytt trägolv lyfter hela rummet.

Uppföljning och avstämning

Efter utfört arbete följer vi upp för att säkerställa att ni blir nöjda. Det är det viktigaste för oss.

ROT-avdrag sänker kostnaderna

Med ROT-avdraget minskar ni priset på golvslipning och nya trägolv. Man kan som mest dra av 30 procent av arbetskostnaden och upp till 50.000 kronor per person och år. Ju fler som äger bostaden desto mer kan ni dra av på arbetskostnaden. Vi gör avdraget och ni betalar endast pris efter ROT-avdraget. Resor och materialkostnader ingår inte i ROT-avdraget. Har man händelsevis fått för stort skatteavdrag får ni en enkel kvarskatt.

 

Golvslipning – ett effektivt och miljövänligt sätt att fräscha upp trägolv.